Υπηρεσίες Ασφαλείας

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δέσμευσή μας, η πλήρης κάλυψη των αναγκών σας!
Μέλημά μας, η ασφάλειά σας…

Η εταιρεία ΕΒΡΟΣ GUARD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., στην Αλεξανδρούπολη, παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη φύλαξης και προστασίας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η υψηλή τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε:

  • Στατικές φυλάξεις
  • Εμπορία και τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων συναγερμού και κλειστών κυκλωμάτων
  • Φύλαξη φωτοβολταϊκών πάρκων
  • Φύλαξη συναυλιών – εκδηλώσεων
  • Υπηρεσίες Bodyguard manager

Ό,τι και αν χρειάζεστε στο πλαίσιο υπηρεσιών ασφαλείας, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες σας. Απευθυνθείτε στην ΕΒΡΟΣ GUARD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας και διαφυλάξτε τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις σας, σχεδιάζοντας αποτελεσματικές και εξατομικευμένες λύσεις, υψηλού επιπέδου. Οι υπηρεσίες ασφαλείας, για να είναι επαρκείς, προϋποθέτουν άψογο επαγγελματισμό, άρτια τεχνογνωσία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνθέτουν το προφίλ της εταιρείας μας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για το συνεχή εκσυγχρονισμό μας, παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο μας.

Στην ΕΒΡΟΣ GUARD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. διαθέτουμε σύγχρονο σύστημα λήψης σημάτων συναγερμού, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Όλα τα συστήματα συναγερμού των πελατών μας συνδέονται με τον κεντρικό σταθμό της εταιρείας μας, ώστε να έχουμε 24ωρη παρακολούθηση και να είμαστε, πάντα, δίπλα σας!

Στο σταθμό μας, στην Αλεξανδρούπολη, λειτουργούν 3 βάρδιες:

  • Η πρωινή βρίσκεται στη διάθεση των πελατών για οποιαδήποτε ενημέρωση, ενώ πραγματοποιεί και έλεγχο μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση alarm.

  • Η απογευματινή ελέγχει, επίσης, μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση alarm και σε όποιες περιπτώσεις επιβάλλεται πραγματοποιεί παρέμβαση με το περιπολικό.

  • Η βραδινή σε περίπτωση alarm σπεύδει άμεσα στο φυλασσόμενο στόχο και ειδοποιεί το κέντρο της αστυνομίας και τον πελάτη.

Η ΕΒΡΟΣ GUARD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., με τη βοήθεια της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας, μεριμνά για εσάς με 24ωρη επιτήρηση του συστήματος ασφαλείας που έχετε επιλέξει για το χώρο σας. Έτσι, όταν χρειαστεί, σπεύδουμε άμεσα κοντά σας! Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικό είναι να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για την προστασία της περιουσίας σας. Γι’ αυτό, άλλωστε, απευθύνεστε στην εταιρεία μας. Εμείς, αισθανόμενοι ιδιαίτερη τιμή για την επιλογή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, φροντίζουμε για την αξιόπιστη και αποτελεσματική κάλυψη του χώρου σας και, μάλιστα, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Η συνεργασία μας, επίσης, με τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων συναγερμού εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Πιο συγκεκριμένα, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες DSG, GEMINI, MAPCO, SONY, SAMSUNG, MITSUBISHI, HYUNDAI που διαθέτουν πιστοποιημένα και πρωτοπόρα συστήματα ασφαλείας. Αυτά τα συστήματα εμπορευόμαστε και εγκαθιστούμε στο χώρο σας, καλύπτοντας την ανάγκη σας για απόλυτο αίσθημα ασφάλειας.